Interior Works | Montage groep 

Op het Cornelis Douwes terrein in Amsterdam Noord hebben wij voor Interior Works | Montagegroep hun nieuwe onderkomen van circa 6.000 m² ontworpen. Een hal gecombineerd met showroom- en kantoorruimte. 

Kenmerkend voor het gebouw is een 360 x 360 raster stramien doorgevoerd op alle elementen van het complex. Hierdoor is het een gebouw met een eigen signatuur en gelijk een gebouw dat stoer is, rust uitstraalt, passend bij de gebruikers.

Het gebouw is lief voor de aarde, toekomst bestendig. Voor het opwekken van energie zijn er op het dak meer dan 100 zonnepanelen/collectoren opgenomen, dit resulteert in een energie arm gebouw.

In het showroom/kantoor deel is door het maken van slimme keuzes een grote flexibiliteit ontstaan. De invulling van vandaag is immers niet de invulling van morgen, door verstandig om te gaan met elementen zal een toekomstige aanpassing met minimale investering gepaard gaan.

Een gebouw passend bij de gebruiker voor nu en voor straks.

TivoliVredenburg Utrecht

Annelous en Hans hebben voor de inrichting van het buitengebied aan de Catharijnesingel de ontwerppitch gewonnen voor de inrichting hiervan.

We hebben een multifunctionele structuur ontworpen die dienst doet als luifel voor de terrassen van de horeca en tevens de plek is waar TivoliVredenburg kan etaleren wat er binnen gebeurt. Kortom het is niet zomaar een luifel, het is een structuur die vermaakt verrast en nieuwsgierig maakt.

Wat