Annelous Rosenstok.Hans van Minnen

Een voorstel rondje

Annelous 

Ik ben afgestudeerd aan de TU in Delft (architectuur). In mijn werkzame leven heb ik gewekt aan grootschalige woningbouw- en utilitaire projecten. Naast deze fantastische ervaringen heb ik ook nog vele interieurs mogen ontwerpen.

De combinatie van architectuur en interieur ontwerp past bij mij en heeft vele mooie en nieuwe mogelijkheden gebracht. Zo heb ik mij kunnen specialiseren in het bedenken van akoestische oplossingen die zo in mijn ontwerpen worden geïntegreerd dat deze hiermee een geheel vormen.  

Wat wordt er over mij gezegd:

“Annelous is zowel een ontwerptechnisch, conceptueel als ambachtelijk architect met veel ervaring. Zij is professioneel kritisch, no nonsens, perfectionist en een fijne teamplayer”

Waar sta ik voor:

Kernwoorden bij het ontwerpen zijn voor mij: Conceptueel, multidisciplinair, ruimtelijk, autonoom, innovatief, creatief, communicatief, minimalistisch, spannend, persoonlijk, gedetailleerd, natuurlijk, functioneel, mooi en duurzaam.

Hans 

Groot gegroeid in het vastgoed heb ik in opdracht van diverse partijen veel vlakken van het vastgoed mogen aanraken, ontwikkeling, realisatie, beheer en waardering zowel in de woningbouw als utiliteitsbouw. Na een aantal jaar heb ik mij gefocused op de strategie vanuit de initiatief fase. Zo kwam ik in contact met een aantal ontwerpbureaus. Bij een van deze bureaus heb ik Annelous ontmoet en hebben wij samen een groot aantal projecten mogen bedenken en realiseren. De combinatie architect en project manager, een gouden combinatie 

Wat zeggen anderen over mij:

“Hans is een creatieve volharder, luistert goed naar zijn opdrachtgevers, is een fijn aimabel persoon om mee te werken en is zakelijk op de momenten waarop het moet.”

Waar sta ik voor:

Kernwoorden voor mij zijn: multidisciplinair, financieel onderlegd, communicatief, goede oren, lief voor de aarde, verder kijken dan je neus lang is.